Bøkene mine

Det skal føles godt å leve sunt, og jeg ønsker å inspirere deg til å bruke naturlige, rene råvarer og naturen rundt deg til å oppleve det jeg kaller en ren nytelse! Jeg håper du finner det du trenger i bøkene mine, og på bloggen min: «Ellen Wollen -naturligvis».
Gratis mat
Har du noen gang lurt på hvilke planter som er spiselige? Hva du kan plukke med deg av bær, blomster, røtter, skudd og sopp, og hvilke matretter du kan trylle fram når du kommer hjem? Denne boka gir deg informasjon om over femti ville vekster du kan ta med deg neste gang du er på tur, og hva du kan lage med dem. Her finner du alt fra løvetann til bjørk og granskudd, tang og tare. Boka inneholder masse inspirerende oppskrifter, sammen med råd om sylting, safting, tørking og oppbevaring. du får også vite litt om plantenes medisinske egenskaper. og det beste av alt? DET ER GRATIS!
den store helsekostguiden
Hva kan du spise for å få bedre helse? Nytter det med helsekost og kosttilskudd, eller holder det å spise variert og sunt? I denne boka får du en oversikt over maten og tilskuddene som bidrar til å holde deg frisk. Boka er basert på nyeste forskning og intervjuer med landets fremste eksperter. du finner oversikt over vitaminer og mineraler, mat som medisin mot vanlige helseplager, alternativer til hvitt sukker og mel, mat som gir energi og overskudd ,og den moderne supermaten.
nordisk diett
Verden ser mot nord, og nordisk mat er i vinden som aldri før.
Nordisk Diett er den heilnorske veiledningen til den gode, sunne og aktive livsstilen. Du kan leve bedre med matglede og bevegelsesglede, og til og med gå ned i vekt om du ønsker det. Spis mer av våre egne bær, frukt, fisk, rotgrønnsaker og hele korn, og bli sprek med bevegelse og aktiviteter ute i naturen. Her er over 100 oppskrifter med nordiske råvarer, og masse tips til mosjon, bevegelse og trening. Det er ingen grunn til å se mot andre land for å leve sunt og godt. Det holder å tenke norsk!
Hannahs-hage
Bli med inn i Hannahs Hage og lær å dyrke dine egne grønnsaker. Hannah og de andre som har laget denne boka viser deg at det er lett å få til sin egen avling av deilige, friske grønnsaker. Om du har balkong eller hage, mye eller liten tid, er stor eller liten, alle kan få det til.
Har du lyst til å kjøpe noen av bøkene mine med en personlig hilsen inni? Ta kontakt, så sender jeg deg en bok i posten: ellen@ellenwollen.no
FacebookEmailTwitter