Om meg

Min store lidenskap er å formidle matglede spesielt, og god helse generelt.nordisk diett

 

Jeg tror på at det som har tatt korteste veien fra jord til bord er det som er best for både kropp, gane, helsa, og jorda vår.

Jeg kaller det ren nytelse, og det er det jeg ønsker å formidle, ren nytelse, og glede over å kunne leve mest mulig naturlig.

Som journalist har jeg 20 års erfaring med magasinproduksjon. Jeg startet som journalist for Det Nye, Henne og Norsk ukeblad, og fortsatte som journalist, reportasjesjef og redaksjonssjef i KK. Her var jeg i ti år, før jeg fortsatte med mat- og helsestoff i magasinet Puls, og videre som frilansjournalist med mat, helse og livsstil som spesialfelt. Dette ledet til forfatterskap og fagbøker innen samme områdene. Du kan lese mer om bøkene mine her: Bøkene mine

Jeg har også vært innom TV-produksjon, som programleder for TV2, men det kaller jeg et kort sidespor. Det samme var tre år som markedssjef for Stranda Skisenter på Sunnmøre.

Etter seks år på landsbygda i Spania, hvor vi dyrker mandler, økologiske grønnsaker og produserer naturlig, spontangjæret vin, har familien nå flyttet hjem til Sunnmøre, blant fjorder og fjell. Her dyrker vi interessen for friluft både vinter og sommer.

Jeg jobber som pendlende journalist og forfatter, med Sunnmøre og Oslo som arbeidsfelt, og tilbyr i tillegg tjenester innen innholdsproduksjon og som matkonsulent og matformidler.  Formidling av gode historier som kan løfte et produkt eller en tjeneste er det jeg er aller best på, og det er det jeg ønsker å hjelpe deg med.

Så ta gjerne kontakt på: e-post

Så ser vi hva vi kan få til sammen.

EBW-4207

 

FacebookEmailTwitter