BLI MED PÅ KURS – NATURLIGVIS!
Gratis mat
Har du lyst å lære mer om hvordan du kan få en sunn livsstil med norske og naturlige råvarer?
Som forfatter av flere mat- og helsebøker holder jeg kurs og foredrag for ulike grupper innenfor mat- og helse. Det kan være alt fra et foredrag, til kurs med teori og praktisk del innenfor matlaging.
Kursene egner seg godt for små grupper som ønsker en litt annerledes opplevelse og inspirasjon. Gjerne som en del av en samling, inspirasjonskveld eller som teambuilding.

Gratis Mat – 50 ville og velsmakende vekster

Har du noen gang lurt på hvilke ville vekster som er spiselige? Hva du kan plukke med deg av bær, blomster, urter og sopp og hvilke matretter du kan trylle kantarell_2fram av det når du kommer hjem fra tur?

I boka «Gratis mat – femti ville og velsmakende vekster»  har jeg tatt for meg femti planter vi kan spise rett fra naturen. Boka har mer enn 100 oppskrifter med ville vekster. Alt fra bær, blomster, spirer og knopper til sopp, tang og sjømat.

Her kan du velge mellom kurs eller foredrag som tar utgangspunkt i boka med inspirasjon ramslokDSC_3185og nyttige tips til hvordan du kan bruke de ville vekstene og få mer kunnskap om alt du kan sanke av mat fra naturen – helt gratis.
Ta kontakt for kursopplegg og priser på ellen@ellenwollen.no
Sunt og godt norsk – de nordiske råvarenes unike egenskaper
På dette kurset får du inspirasjon til matglede med  fjelltur_1nordiske, naturlige råvarer. Ved å spise mer av våre egne, nordiske grønnsaker, bær, frukt, fisk og hele korn, og bruke omgivelsene til uteaktiviteter og naturlig turglede, kan du leve bedre og til og med gå ned i vekt om du ønsker det.
Velg mellom kurs eller foredrag som baserer seg på boka «Nordisk Diett»(Gyldendal), som jeg har skrevet i samarbeid med Jeanette Roede. En bok proppfull av oppskrifter med naturlige, norske råvarer til frokost, lunsj og middag: Fisk, skalldyr, kjøtt, kylling, bringebaer_melis_2rotgrønnsaker, salater, frukt, bær og korn. I tillegg til supre tips og råd om hvordan du kan få mer bevegelse og aktivitetsglede inn i hverdagen din.
Ta kontakt for kursopplegg og priser på ellen@ellenwollen.no.
Gleder meg til å høre fra deg!
nordisk diett brod
FacebookEmailTwitter